De Lithse Gemis(t) Kwis 2021

Loop ‘m niet mis, de december 2021 editie van de Lithse Kwis: de Lithse Gemis(t) Kwis! Want wat hebben we toch veel gemist het afgelopen jaar. Wat heb jij het meest gemist? Haal mooie herinneringen weer naar boven tijdens deze kwis.

Kijk op de volgende pagina voor informatie over het event en de inschrijving!

De Lithse Kwis organisatie beseft maar al te goed dat kerst niet compleet is zonder het vooruitzicht van een Lithse Kwis op de 27ste. Daarom hebben we alles op alles gezet om de Kwis ook dit jaar weer door te laten gaan.
Het wordt een afwisselend programma met een aantal vragen gegoten in het bekende Kwisboek. Daarnaast hebben we diverse buitenopdrachten in petto, alle makkelijk te bereiken en veilig uit te voeren. Om te zorgen dat je goed in de stemming komt is er voor ieder team ook een opdracht vooraf uit te voeren, deze wordt na inschrijving bekend gemaakt.
De Lithse Gemis(t) Kwis is zo opgezet dat je met een team van 4 personen een gezellige avond kunt hebben én nog tijd hebt voor een hapje en drankje tussendoor. De uitslag volgt nog dezelfde avond dus je hoeft niet lang in spanning te zitten!
Voor slechts 10 euro doe je mee én ben je verzekerd van een leuke avond.
Mis ‘m niet en schrijf je nu in…..